5 Güvenlikçinin İşine Son Verildi - Son Dakika
Yerel

5 Güvenlikçinin İşine Son Verildi

5 Güvenlikçinin İşine Son Verildi

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 4 yıldan bu yana çalışan 5 güvenlikçinin işine son verildi.

02.01.2014 13:52

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan 5 güvenlikçinin işine son verildi.

İhaleyi alan Sarp Güvenlik firmasının sözleşme gereği 5 kişiyi azaltmak zorunda kaldığı ve kurayla çıkardığını açıkladı.

KIŞ ORTASINDA İŞSİZ KALDILAR

Kış ortasında işsiz kaldıklarını ifade eden güvenlikçiler Bahattin Erkal, Aytekin Maviş, Faruk Mirzeoğlu, İmran Bozkurt ve M. Akif Can ; "Bizden habersiz kurayla işten çıkarıldığımız söylenildi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Keşke kura çekilirken bizde orda olsaydık. Adil bir kura yapıldığına inanmıyoruz. Bizim gözümüzün önünde çekilmeyen kuraya inancımız yoktur. Zamansız bir şekilde mağdur edildik. İşten çıkarılacağımız bizlere daha önce bildirilmiş olsaydı, başımızın çaresine bakardık. Ailemize ve çocuklarımıza şimdi nasıl bakacağız. Tekrar işimizin başına dönmek istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Aydın Ekinci, Valimiz Sayın Yılmaz Arslan'dan sesimizi duymasını ve tekrar işe alınmamızın sağlanmasını istiyoruz." diye konuştular.

29 TEMİZLİK PERSONELİ İŞSİZ KALABİLİR

Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan 29 temizlik personelinin de belirsizliğini koruduğu öğrenildi. İl Müdürü Aydın Ekinci ise mevcut personelin mağdur edilmemesi için mütaahit firmayı ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Alınan bilgilere göre temizlik ihalesini alan firmanın kendi kadrosunu almak istediği ve bu konuda ısrarcı olduğu açıklandı. Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci'nin, duyarlı davranıp ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 5 Güvenlikçinin İşine Son Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement