79 Yaşındaki Muhtar Yoğun Mesaide - Son Dakika
Yerel

79 Yaşındaki Muhtar Yoğun Mesaide

79 Yaşındaki Muhtar Yoğun Mesaide

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde muhtarlıklara teslim edilen seçmen kağıtlarını almak için yüzlerce vatandaş kapıda bekliyor.

10.03.2014 10:40

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde muhtarlıklara teslim edilen seçmen kağıtlarını almak için yüzlerce vatandaş kapıda bekliyor.

Lapseki ilçesinde 40 yıldan bu yana Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını yapan ve ilerleyen yaşı nedeniyle artık bu seçimlerde yer almayacağını belirten İbrahim Danacıoğlu (79), iş yükünü hafifletmek için azalarından yardım alıyor. Binlerce seçmen kağıtlarıyla baş başa kalan muhtarın yardımına 10 yıldır yanında çalışan azası Arif Özdemir yetişti. 79 yaşındaki Muhtar Danacıoğlu, yaptığı açıklamada, "40 yıldan bu yana muhtarlık yapıyorum. Çocuklar bana hep Muhtar amca diye sesleniyor. 79 yaşına geldim. İhtiyarlılığın getirdiği hastalıklar, yorgunluklar var. Bu işleri daha iyi takip edebilmesi için dinamik bir insan lazım. Ben bu seçimlerde artık muhtarlığa adaylığımı koymayacağım. Lapseki'ye yıllarca hizmet ettim. 40 yıldır çalışıyorum ve artık yeter dedim. Sağ olsun genç azalarımız bana yardım ediyorlar. Gençken çok dinamiktik, her şeye yetişe biliyorduk. Arif arkadaşımda bana yardımcı oluyor. Herkes hakkını helal etsin, benden yana olan varsa helal olsun" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 79 Yaşındaki Muhtar Yoğun Mesaide - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement