Adana Demirspor Maçı TRT Spor'dan Canlı Verilecek - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor Maçı TRT Spor'dan Canlı Verilecek

Adana Demirspor Maçı TRT Spor\'dan Canlı Verilecek

PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve CHP Adana Milletvekili Turgay Develi'nin bulunduğu girişimler sonucu TRT Spor'dan canlı olarak...

12.09.2013 14:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve CHP Adana Milletvekili Turgay Develi'nin bulunduğu girişimler sonucu TRT Spor'dan canlı olarak verilecek.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Bakan Çelik ve Milletekili Develi'ye teşekkür ederek, "TRT AVAZ tarafından naklen ekrana getirileceği belirtilen Adana Demirspor-Balıkesirspor karşılaşması Sayın Bakanımız Ömer Çelik ve Milletvekilimiz Turgay Develi'nin çabaları sonucunda taraftarlarımızın daha iyi şartlarda izleyebilmesi için TRT Spor kanalından canlı olarak ekrana gelecektir. Adana Demirspor'un Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın canlı yayını için üstün çaba gösteren Kültür ve Turizm Bakanımız Ömer Çelik ve Adana Milletvekilimiz Turgay Develi'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, desteklerinin diğer maçlarda da devamını bekliyoruz" dedi.

Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak karşılaşmada, sadece kadın ve çocuk taraftarlar tribünde olacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor Maçı TRT Spor'dan Canlı Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement