ADÜ Öğretim Üyelerinden Cumhuriyetin 90. Yılına Armağan - Son Dakika
Yerel

ADÜ Öğretim Üyelerinden Cumhuriyetin 90. Yılına Armağan

ADÜ Öğretim Üyelerinden Cumhuriyetin 90. Yılına Armağan

Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyeleri, "Atatürk ve Cumhuriyet'e Armağan" adlı anı kitabını Cumhuriyetin 90. yılına armağan etmeye hazırlanıyor.

02.06.2014 10:24  Güncelleme: 10:22

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyeleri, "Atatürk ve Cumhuriyet'e Armağan" adlı anı kitabını Cumhuriyetin 90. yılına armağan etmeye hazırlanıyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Tarih Bölümü ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü tarafından Cumhuriyet'in 75. yılından itibaren her beş yılda bir geleneksel olarak "Atatürk ve Cumhuriyet'e Armağan" başlığıyla yayınlanan anı kitabının Cumhuriyetin 90. yılı baskısının hazırlıkları devam ediyor.

Kitabın editörleri Doç. Dr. Hüseyin Üreten, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Başaran ve Yrd. Doç. Dr. Günver Güneş, Cumhuriyet'in kuruluşunun 90. yılı anısına "Atatürk'e ve Cumhuriyet'e Armağan" adıyla sunulan bu kitapta Büyük Önder Atatürk'e ve Türk Devrim kadrosuna, Cumhuriyet'in ortaya çıkardığı farklılıklara bir teşekkür, bir anı olmak üzere çeşitli konularda kaleme alınmış farklı çalışmalardan oluşan bir eser hazırladıklarını dile getirdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ Öğretim Üyelerinden Cumhuriyetin 90. Yılına Armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement