Afyonkarahisar'da Jandarma Trafik Timleri Tarafından Durdurulan Otobüste İlginç Anlar Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Jandarma Trafik Timleri Tarafından Durdurulan Otobüste İlginç Anlar Yaşandı

Afyonkarahisar\'da Jandarma Trafik Timleri Tarafından Durdurulan Otobüste İlginç Anlar Yaşandı

Afyonkarahisar'da jandarma trafik timleri tarafından kontrol amaçlı durdurulan yolcu otobüsünde sorgulama yapmak isteyen kadın jandarma astsubay karşısında kadın kaptanı görünce ilginç anlar yaşandı. Otobüs kaptanının evraklarında herhangi bir eksiklik bulunmazken, kadın astsubay yolculara emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirme yaparak trafik kurallarına uyulmasının önemini anlattı. Otobüs yoluna devam etti.

12.03.2024 11:54  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da jandarma trafik timleri tarafından kontrol amaçlı durdurulan yolcu otobüsünde sorgulama yapmak isteyen kadın jandarma astsubay karşısında kadın kaptanı görünce ilginç anlar yaşandı.

Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ve asayiş timleri tarafından yol kontrolü gerçekleştirildi. Yapılan denetimde bir yolcu otobüsü durdurularak evrak ve kimlik sorgulaması yapıldı. Otobüsü durduran kadın jandarma astsubay karşısında kadın otobüs kaptanını görünce ilginç anlar yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır uzun yol otobüsü kullandığı öğrenilen Funda Çeper isimli otobüs kaptanın evraklarında herhangi bir eksikliğe rastlanmazken aracı durduran kadın astsubay ise otobüsteki yolculara emniyet kemerinin önemi hakkında bilgilendirme yaparak trafik kurallarına uyulmasının can ve mal kaybının önüne geçtiğini anlattı.

Çeper ise uzun yıllardır otobüslerde görevli olarak çalıştığını ve son 3 yıldır da otobüs kullandığını ifade ederek, "Kötü bir tepkiyle karşılaşmadım. Yolcularımız hep memnun kaldılar. Sıkıntımız yok çok şükür" dedi.

Yapılan kontrollerin ardından Konya'dan geldiği öğrenilen otobüs yoluna devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Jandarma Trafik Timleri Tarafından Durdurulan Otobüste İlginç Anlar Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement