Afyonkarahisar'da Öğretmenler Günü Kutlamaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Öğretmenler Günü Kutlamaları Devam Ediyor

Afyonkarahisar\'da Öğretmenler Günü Kutlamaları Devam Ediyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Öğretmenler Günü' etkinlikleri kapsamında kent protokol üyeleri şiir okudu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen...

27.11.2013 17:13

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Öğretmenler Günü' etkinlikleri kapsamında kent protokol üyeleri şiir okudu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kutlama programına, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Milli Eğitim Müdür yardımcıları ile Şube Müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın bir Sezai Karakoç'a ait 'Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine' isimli şiiri okudu. Açılış konuşmaları sırasında kürsüye gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise öğretmenler gününün önem ve anlamını belirten bir konuşma yapmasının ardından Mehmet Akif Ersoy'un 'Üç beyinsiz kafanın derdine, üç milyon halk, bak nasıl doğranıyor? Kalk, baba, kabrinden kalk' isimli şiirini okudu. Son olarak kürsüye gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu ise, yaptığı konuşmanın ardından Ziya Osman Seba'dan 'Her Akşamki Yolunda' isimli şiirini okudu.

Öğretmenler Günü kutlama programı, açılış konuşmaların sonrasında kentte görevli müzik öğretmelerinden oluşan koro tarafından sunulan müzik dinletisinin ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Öğretmenler Günü Kutlamaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement