Ahilik Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Ahilik Haftası Kutlamaları

Ahilik Haftası Kutlamaları

Ahilik Haftası 22 28 Eylül günleri çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

24.07.2014 14:49

Ahilik Haftası 22-28 Eylül günleri çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Vali Özdemir Çakacak, Valilik Salonundaki İl Kutlama Komitesi Toplantısında yaptığı konuşmada, Ahiliğin merkezi Kırşehir'de bu yıl 27'ncisi gerçekleştirilecek kutlama programının, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ahilik Merkez Yürütme Kurulunca belirlendiğini ifade etti.

Bu yıl Ahilik Haftası'nın 22-28 Eylül günleri kutlanacağını ifade eden Çakacak, "Bu törenler Ahiliğin yaşatılması ve ilimizin tanıtılması açısından son derece önemli. Bu nedenle toplantıda Merkez Yürütme Kurulu ile ilgili kurumlarımızın yürüttüğü çalışmaları değerlendireceğiz. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi Kırşehir'in tüm unsurları ile birlikte Ahilik kültürünü hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtmayı hedefleyen etkinlikleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ile komite üyeleri katıldı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahilik Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement