AK Parti'li Pekgüzel, Kadınları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Pekgüzel, Kadınları Unutmadı

AK Parti\'li Pekgüzel, Kadınları Unutmadı

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Hayatımıza Değer Katan Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

07.03.2014 18:41

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Hayatımıza Değer Katan Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi: "Hayatı anlamlı, yaşanılır kılan kadınlarımızdır. Annem, kızım, eşim ve kadın çalışma arkadaşlarıma baktıkça dünya keyifli, daha neşeli ve daha üretken görünüyor gözüme. Kadınlar, iş hayatının içinde, aile hayatının merkezinde, yarınımız olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde en temel görevleri üstleniyorlar. Gerçekten hayatımıza değer katıyorlar. Kadınlara belediye meclisinde en fazla sayıda temsil hakkı veren belediye başkan adayı olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, Türk Kadın'ı artık yılın bir günü anılmanın ötesine geçmiştir. 8 Mart aslında Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak Birleşmiş Milletler tarafından belirlenmiştir. Biz de kısmet olur seçilirsek, Kadın Emeğini Değerlendirme Projelerimiz ile kadınlarımızın birebir hayatın içinde saygın ve kazanan bireyler olmalarını sağlayacağız. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor; sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Pekgüzel, Kadınları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement