Akadağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ramazan Bayramı'nı Kutladı. - Son Dakika
Yerel

Akadağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ramazan Bayramı'nı Kutladı.

Akadağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ramazan Bayramı\'nı Kutladı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, dini bayramların toplumsal yaşantıda önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Bayramlar insanlarımızı birbirine yakınlaştıran, genç yaşlı tüm bireylerin aynı düşünce ve duyguda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren toplumun birlik ve dirliğini sağlayan özel günlerdir” dedi.

04.07.2016 16:16

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, dini bayramların toplumsal yaşantıda önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Bayramlar insanlarımızı birbirine yakınlaştıran, genç yaşlı tüm bireylerin aynı düşünce ve duyguda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren toplumun birlik ve dirliğini sağlayan özel günlerdir" dedi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suhpi Daştan, halkın Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkan Daştan, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Ramazan Bayramı'na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bayramlar toplumsal yaşantımızda önemli bir yer tutmaktadır. Bayramlar insanlarımızı birbirine yakınlaştıran, genç yaşlı tüm bireylerin aynı düşünce ve duyguda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren toplumun birlik ve dirliğini sağlayan özel günlerdir. Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Ramazan Bayramını daha idrak etmeye hazırlanıyoruz. Dini bayramlarımızın yüce dinimiz İslam'ın emrettiği gibi, dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Bu duygu düşüncelerle bütün Akdağmadenili hemşehrilermin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akadağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ramazan Bayramı'nı Kutladı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement