Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Akçakale\'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Akçakale'de yerel seçimler öncesi güvenlik toplantısı yapıldı. Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığındaki toplantıya siyasi parti temsilcileri de katıldı.

24.02.2014 11:47

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale Kaymakamlığı makam odasında yapılan yerel seçim toplantısına, Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Balıklıkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Belediye Başkan adayı Abdulhakim Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, Cumhuriyet Halk Partis Belediye Başkan adayı İsa Kurt, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Arslankan, Hür Dava Partisi Belediye Başlan adayı Halil Aydın, Barış ve Demokrasi Partisi Belediye Başkan adayı Mahmut Güç katıldı.

Kaymakam Eyüp Fırat, gerçekleştirilen toplantının demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması, seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde yapılması, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle yapıldığını vurguladı.

Kaymakam Fırat, "Sizlerin de malumunuz, seçimlere 37 gün kaldı. Biz siyasi parti belediye başkan adaylarımızla istişare toplantısı yapıyoruz. İnşallah Akçakale'de huzur içerisinde seçim geçmesini ümit ediyoruz. Aday arkadaşlarımız son derece olumlu, kendilerinin de tek düşüncesi seçim sürecinin kardeşçe, el ele atlatabilmek. Bugün inşallah burada belediye başkan adaylarımızın taleplerini değerlendireceğiz. Seçimin huzurlu geçmesi adına, biz elimizden geleni yapacağız. 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum"diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement