Alaplı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi

Alaplı\'da İstiklal Marşı\'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy\'u Anma Günü Programı Düzenlendi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen programda, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anıldı. Programda, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması, konuşmalar ve tiyatro gösterisi yer aldı.

12.03.2024 16:09  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla program düzenlendi.

Alaplı Karşıyaka Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı; saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasından sonra öğrencilerin hazırladığı ve oynadığı tiyatro gösterisi sahnelendi. Burada gazetecilere açıklamada bulunun Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle Alaplı Karşıyaka Ortaokul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bir program düzenlendiğini belirterek, "Çok güzel bir program oldu. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. Allah'ın izni ile asımın nesli bu ülkeyi Mehmet Akif Ersoy'un özlediği şekilde yönetecek ve uygar milletler seviyesine çıkaracak" dedi.

Programa Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, Jandarma Komutanı Teğmen İbrahim Guzgun,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile program son buldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement