Alaplı'da Tarımsal Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Tarımsal Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Alaplı\'da Tarımsal Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Alaplı’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yürütülen "8. Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

25.12.2013 16:17

Alaplı'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yürütülen "8. Etap Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Zonguldak Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Bilgison Yılmaz, yaptığı konuşmada, kırsal kalkınma programı hakkında bilgiler verdi.

İlçelerde proje hazırlamak isteyen çiftçilerle toplantılar yaptıklarını anlatan Yılmaz, "Hibe programı kapsamında gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik yatırımlara yönelik olarak hazırlayacakları projenin uygun bulunması durumunda proje tutarının yüzde 50'si hibe desteği olarak verilecektir. Hibe başvurularından faydalanmak isteyen girişimcilerimizin 27 Ocak 2014 tarihinde kadar müracaatlar etmeleri gerekmektedir" diye konuştu.

Toplantıya, Alaplı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rafet Yılmaz, sivil toplum kuruluşları başkanları ve kasaplar katıldı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Tarımsal Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement