Altınsoy: Turu Garantilemiş Değiliz - Son Dakika
Yerel

Altınsoy: Turu Garantilemiş Değiliz

Altınsoy: Turu Garantilemiş Değiliz

Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında bulunarak, "Turu garantilemiş değiliz" dedi.

06.05.2016 17:34

Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play Off yarı final ilk maçında deplasmanda Ankara Adliyespor'u 3- 0 yenen Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında bulunarak, "Turu garantilemiş değiliz" dedi.

Rehavet Uyarısında Bulundu

Teknik direktörümüz Namık Altunsoy ,tur için avantaj elde ettiklerini ancak her şeyin bitmediğini söyledi. 9 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak rövanş maçı için taraftara da destek çağrısında bulunan Altunsoy, "Bugün yapacağımız idmanla rövanş maçı hazırlıklarına başlayacağız. Rövanş maçında tur atlamamız halinde Salı günü de final maçının oynayacağı kente gidip kampa gireceğiz" dedi.

Altunsoy, Adliye Maçını Değerlendirdi

Adliyespor maçının da kiriğini yapan Altunsoy, "Erken gol bulmamız motivasyonumuzu artırdı, rakibimizi ise şoke etti. Bundan iyi yararlandık. İki ayaklı maçlar için bu skor önemli bir avantaj, ancak her şey bitmiş gözüyle bakamayız. Önümüzde oynanmamış bir maç daha var ve dikkatli olmak zorundayız. Futbolun acı yüzü, sürprize açık oyun olmasıdır. Pazartesi gününe en iyi şekilde motive olacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Altınsoy: Turu Garantilemiş Değiliz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement