Ani Evran Üniversitesi'nde Seminer - Son Dakika
Yerel

Ani Evran Üniversitesi'nde Seminer

Ani Evran Üniversitesi\'nde Seminer

Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şefik İzgören, üniversite öğrencilerine "At Şu Adımı" adlı seminer verdi.

13.12.2013 15:23

Ahi Evran Üniversitesi'inde (AEÜ),  "At Şu Adımı" adlı kişisel gelişim semineri verildi.

Üniversite bünyesindeki Keyfe Kafi Daire Topluluğu, Ati Eğitimciler Topluluğu ve Gülşehri Akademi Merkezi'nin katkılarıyla organize edilen seminer, kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından Fen- Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminerde mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, karakter, iyilik, planlama konuları üzerine konuşan İzgören, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. İzgören, Anadolu kültüründe  emek, çaba, insanlık sevgisi, hoşgörü ve vatan sevgisini olduğunu aktardı.

Bu değerlerin öne çıkarılması ve yaşatılması gerektiğini vurgulayan İzgören, şöyle konuştu:

"Ülkemizde okuma oranı, eğitim seviyesi ve kalitesi düşük. Gelişmiş ülkeler açısından bir değerlendirmede bulunacak olursak bu ülkeler içinde en düşük seviyede bulunduğumuzu söyleyebilirim. Gelişmiş ülkeler seviyesine çıkabilmemiz için kitap okuma alışkanlığı edinmemiz gerekiyor. Gençler kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için teşvik edilmeli."

"Aranan bir eleman olmak istiyorsanız uzmanlaşın" diyen İzgören, herhangi bir konuda adım atmanın girişimcilik olduğunu dile getiren İzgören, her zaman olumlu ve uzlaşmacı olunması gerektiğini kaydetti.

Çok sayıda öğrencinin takip ettiği seminerin sonunda İzgören'e Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam tarafından hediye verildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ani Evran Üniversitesi'nde Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement