Anne Baba Sen de Oku" Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Anne Baba Sen de Oku" Yarışması Ödül Töreni

Anne Baba Sen de Oku" Yarışması Ödül Töreni

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Merkez Ortaokulu Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gerçekleştirilen “Anne Baba Sen De Oku” adlı veliler arası kitap okuma yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

24.02.2016 16:14

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Merkez Ortaokulu Müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için gerçekleştirilen "Anne Baba Sen de Oku" adlı veliler arası kitap okuma yarışmasının ödül töreni gerçekleşti.

Okul konferans salonunda düzenlenen ödül programına Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi Karataş, okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi Karataş, "Anne Baba Sen de Oku" projesinin tasarım, uygulama ve değerlendirme aşamaları hakkında bilgi verdi.

Öğrencinin başarısında ailesinin de önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek kitap okumanın önemine vurgu yapan Şinasi Karataş, kitap okuyan aileler ile çocukları arasında iletişimin çok güzel ve sağlam olduğunu belirterek, amaçlarının, okumayı yaşam biçimine çevirmek, böylece hiç eline kitap almayan velileri kitap okumaya teşvik etmek olduğunu dile getirdi.

Proje kapsamında yapılan yarışmada dereceye giren öğrenci velilerine ödülleri verildi.

Yarışmanın birincisi Semra Güngör'e ödülünü Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu takdim ederken, yarışmanın ikincisi Esra Öztürk'ün ödülünü Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, üçüncü olan Yasemin İnan'a ise ödülünü Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi Karataş verdi.

Merkez Ortaokulu öğrenci velileri arasında düzenlenen "Anne Baba Sen de Oku" projesinin ödül töreni, tüm katılımcılara destek ve katkılarından dolayı "teşekkür belgesi" verilmesi ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anne Baba Sen de Oku' Yarışması Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement