Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR'da önce kasığından sakatlanan, ardından apandisit ameliyatı olan Uğur İnceman, devreyi kapattı.

21.12.2012 14:31

Foto: Mehmet Özdilek

===

Uğur dışında eksik yok

ANTALYASPOR'da önce kasığından sakatlanan, ardından apandisit ameliyatı olan Uğur İnceman, devreyi kapattı. Doktor Burhanettin Çalım, Uğur İnceman'ın 9 Ocak'ta Akhisar ile oynanacak erteleme maçına yetişebileceğini ifade etti. Uğur'un dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Antalyaspor, pazar günü Akdeniz Üniversitesi'nde Eskişehir ile oynayacağı ilk devrenin son maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

AKHİSAR MAÇI 9 OCAK'TA

Elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen Akhisar Belediye Genç ve Spor karşılaşmasının tarihi de açıklandı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Antalyaspor'un deplasmanda oynayacağı Akhisar karşılaşması, 9 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

Foto: İdman fotoları, Uğur İnceman fotosu

===

Diarra'ya çifte mutluluk

Senegalli futbolcu, doğum günü ile gol sevincini birlikte yaşadı

ANTALYASPOR'un hücum hattında görev yapan tecrübeli futbolcusu Lamine Diarra, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrasında çifte mutluluk yaşadı. Senegalli futbolcu, Mersin'e hareket etmeden önce takım arkadaşları ve kulüp personelinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisine katıldı. Yemek sırasında hazırlanan pastayı kesen Diarra, ilk dilimi teknik direktör Mehmet Özdilek'e ikram etti. Doğum günü partisiyle yüksek morale ulaşan Diarra, ikinci mutluluğu da 5-0 kazanılan Mersin İdmanyurdu maçında attığı 2 golle yaşadı.

Foto: Doğum günü partisi fotoları

===

Antalya Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Ülker'i ağrılıyor

Potada dev rakip

BEKO Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor, bugün Fenerbahçe Ülker ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Talihsiz bir sezon geçiren ve bugüne kadar oynadığı 11 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Büyükşehir, 15'inci sırada yer alıyor. Antrenör Altar Tunçkol, "Güçlü rakibimiz karşısında hem şanssızlığa hem de kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bunun nedenle kazanmak için tüm gücümüzle salona çıkacağız. Tüm Antalyalı basketbol severleri destek için salona bekliyoruz" dedi.

Foto: Altar Tunçkol

===

Emir büyük yerden

Alanyaspor Teknik Direktörü Durusoy, oyuncularını uyardı; İskenderun'u yenemezseniz devre arası tatil yok

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'un hocası Ali Haydar Durusoy, sezonun son maçında işi sıkı tutuyor. Durusoy, oyuncularıyla yaptığı toplantıda İskenderunspor maçını kazanamamaları halinde devre arası izin verilmeyeceğini açıkladı.

Turuncu yeşilliler, pazar günü oynayacakları İskenderun maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve kampa girecek. İskenderun maçının son taktik provasını dün Oba Stadı'nda yapan Alanyaspor'da morallerin üst seviyede olduğu gözlendi. Teknik Direktör Durusoy, "Salı gününden bu yana İskenderun Demir Çelik hazırlıklarına devam ediyoruz. Beğenmediğim ve eksik gördüğüm konularda oyunculara gerekli uyarıları yaptım. Sahamızda oynayacağımız son maçta antrenmandaki gibi etkisiz olmaları halinde kayıpla kapatacağımızı dile getirip daha istekli olmaları gerektiğini vurguladım" dedi.

KAYBEDERSEK TATİL YOK

"Sahamızdaki son maçı kazanmamız halinde takım lig arasında tatil yapar" diyen Durusoy, şöyle devam etti: "Kazanamama durumunda ise tatilimiz, açıklarımızı kapatmak için çalışmakla geçecek. Ben futbolda şaka yapmam. Her zaman ciddiyet ve disiplinden yanayım. Yaptığım uyarıların ardından gerçek tempomuza döneceğimize inanıyorum. Fikren hazırlanamadığımız yerde fiziksel yapılan tüm çalışmalar da boşa gider. Rakibimizi tanıyoruz, onlar da bizi tanıyor. Puan cetvelinde birbirine yakın iki takımız. Bu yüzden ligin ilk yarısının son maçı bizim için çok önemli."

Özgür YILMAZ/ALANYA (DHA)

Foto: Antrenmandan fotolar, Ali Haydar Durusoy

===

Kadınlar aşure dağıtacak

Fethiyespor Kadın Kolları, pazar günü ilçe stadında oynanacak Bozüyükspor maçı öncesi taraftara aşure dağıtacak.

FETHİYESPOR Kulübü tarafından 2 hafta önce oluşturulan Kadın Kolları, ilk etkinliğini pazar günü yapacak. Kadın Kolları yönetimi, Fethiye İlçe Stadı'nda oynanacak Bozüyükspor maçı öncesi taraftara aşure dağıtacak. Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, "Büyük önem taşıyan Bozüyükspor maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Maç öncesinde de kendilerine aşure ikram edeceğiz" dedi.

Grubunda son 4 hafta müthiş performans sergileyen ve 12 puan toplayan Fethiyespor'da hedef 2012'yi 5'te 5 yaparak kapatmak. Bozüyük maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan lacivert beyazlılar, kampa girecek. Teknik direktör Mustafa Ceviz, tüm hazırlıkların tamamlandığını, galibiyete kilitlendiklerini belirtti. Ceviz, "Pazar günü tüm Fethiyelileri tribüne bekliyoruz" dedi.

Foto: Tribün fotosu

===

Öğrencilerin sutopu heyecanı

ANTALYA İstek Yeditepe Koleji 7'nci sınıf öğrencileri havuzdan çıkmıyor. Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından organize edilen sutopu turnuvasında büyük çekişme yaşandı. Teoman Alp Ulay, Buğra Gazioğlu, Mert Can Doruk, Veli Yiğit Tuzcu, Yusuf Olcay ve Yiğit Kemal Kocabıyık'tan oluşan takım, turnuvanın birincisi oldu. Sutopuna büyük ilgi gösteren öğrenciler, şampiyon olabilmek için büyük mücadele verdi.

Foto: Turnuva fotoları

===

Atatürk için koştular

DEMRE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Koşusu düzenlendi. Demre İlçe Merkezi'nde yapılan ve 3 dalda düzenlenen koşuya 170 öğrenci katıldı. Güzel bir havada yapılan koşuda, öğrenciler dereceye girebilmek için büyük mücadele verdi. İlk üç dereceye girenlere madalya ve katılım belgesi verildi. Yarışmalarda ilk dört dereceye giren öğrenciler, 27 Mart'ta Antalya'da yapılacak Atatürk Koşusu'nda Demre'yi temsil edecek.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Koşu ve ödül töreni fotoları

===

Hedef 2012'yi galibiyetle kapatmak

Tekirova inanıyor

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, pazar günü oynayacağı Ankara Demirspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Mavi beyazlı takım, 2012'yi galibiyetle kapatmanın hesabını yapıyor. Geçen hafta Anadolu Üsküdar 1908 karşısında aldığı yenilgiyle ilçeye dönen Tekirova'nın 23 puanı bulunuyor.

DESTEK İÇİN TRİBÜNE

Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, "Pazar günü evimizde 2012'nin ve ilk yarının son maçını Anakara Demirspor ile oynayacağız. Ankara Demirspor maçını kazanıp ilk yarıyı güzel bitirmek istiyoruz. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyoruz. İlk yarının son maçına bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz" diye konuştu.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement