Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.TÜRKİYE A2 Ligi'nde başarı bir grafik çizen Antalyaspor, 4'üncü Grup'ta Adana Demirspor'la birlikte Final Grubu'na katılmaya hak kazandı.

03.01.2013 12:08

Foto: Özdilek'in de olduğu idman fotoları

===

Antalya spor A2 Final Grubu'nda

TÜRKİYE A2 Ligi'nde başarı bir grafik çizen Antalyaspor, 4'üncü Grup'ta Adana Demirspor'la birlikte Final Grubu'na katılmaya hak kazandı. Göztepe, Beşiktaş, Galatasaray, KDÇ Karabük, Trabzon ve Gençlerbirliği de Final Grubu'nda mücadele edecek. Tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak Final Grubu müsabakaları, 4-5 Şubat tarihlerinde başlayacak.

Fotosuz

===

Antalyalı işadamları, 2013'te daha çok sponsorluk anlaşması için düğmeye bastı

Spora dost eli

TÜRKİYE'de İstanbul, İzmir ve Bursa'dan sonra en çok sportif faaliyetin yapıldığı 4'üncü il olan Antalya'da işadamlarının spora katkısı da her geçen gün artıyor. İnşaattan gıdaya, petrolden giyime kadar hemen hemen tüm sektörde faaliyet gösteren Antalyalı işadamları, spor organizasyonlarına katkı koymak için sıraya girdi. Futbolda Medical Park Antalyaspor'un tüm deplasman giderlerini işadamları sırayla yüklenirken, basketbola, hentbola ve tenise, özellikle inşaat sektörünün sahip çıktığı görülüyor.

2013'E DAMGASINI VURACAK

Son olarak, sponsorluk kervanına yapı kimyasalları alanında Antalya'ya yenilikler kazandıran Navi firması dahil oldu. İşadamı Neşet Uzunmustafaoğlu tenisle birlikte mücadele sporlarına da destek sözü verdi. 2013 yazının tenis etkinliklerine imza atacak Uzunmustafaoğlu, önümüzdeki ayın başında yapılacak olan Uluslararası Muay Tai Altın Kemer Galası'na da sponsor oldu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Tenis, Muay Thai müsabakaları ve Neşet Uzunmustafaoğlu'nun kupalı fotosu

===

Başak Eraydın, 2012'de 'En fazla şampiyonluk kazanan tenisçi' oldu

65 maçtan 52'sini kazandı

TÜRK tenisinin Kemerli yıldızı Başak Eraydın, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından 2012'nin 'En fazla şampiyonluk yaşayan tenisçisi' seçildi. Eraydın, aynı zamanda ITF Pro Circuit turnuvalarında 7 şampiyonluk elde ederek, en fazla profesyonel turnuva maçı kazanan tenisçi unvanına da sahip oldu.

Başak Eraydın, WTA ve ITF turnuvalarında bugüne kadar oynadığı 65 maçtan 52'sini kazanarak kadın tenisçiler arasında 17'nci sırada yer aldı. Başak, bu çıkışla Serena Williams, Petra Kvitova, Na Li, Julia Georges gibi birçok yıldız tenisçiyi en çok maç kazanan oyuncular sıralamasında geride bıraktı. Kemerli tenisçi oynadığı turnuvalarda 15 seti de 6-0'lık skorla kazanarak, Victoria Azerenka ile birlikte ilk sırada yer aldı.

Foto: Başak Eraydın fotosu

===

Cimbom startı

Alanyaspor'da 6 Ocak Pazar günü oynanacak Galatarasay maçı hazırlıkları başladı. İlk çalışmaya Tanju ve Levent ile izinli olan Kadir katılmadı.

ALANYASPOR Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, yeni yılın ilk antrenmanında futbolcularıyla sahada kısa süreli toplantı yaptı. Toplantıda ilk yarının ve ligde son oynadıkları maçın kısa bir değerlendirmesini yaptıklarını belirten Durusoy, futbolculara ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdiklerini, ancak hala eksikleri olduğunu ve 2'nci yarıda kendilerini daha zorlu bir sürecin beklediğini anlattı.

Gerekli uygulamalarla ilgili uyarıları tüm takımın birlikte olduğu zaman yapacağını dile getiren Durusoy, "Kaleci Kadir izinli olduğu için ilk antrenmana katılmadı. Tanju ve kaleci Levent ise izinli olmadıkları halde aramızda yok. Bu oyuncularla ilgili yönetime raporumu yazacağım. Sonuçta onlara fazlasıyla 9 günlük izin verdim" dedi.

Dış transferde ise kadroya en az 3 futbolcu dahil etmek istediklerini kaydeden Durusoy, "Acele etmeden, takıma katkı yapacak oyuncularla transfer komitesi görüşmelerini yapıyor. Transfer çalışmaları bilinçli şekilde devam ediyor. Normalde devre arasında transfer yapılmasından yana değilim ama beklenen performansı sergileyemedikleri için aramızdan 3 futbolcunun ayrılması nedeniyle kadromuzu sayı olarak tamamlamalıyız" diye konuştu. Alanya'ya geç gelen Tanju takımdan ayrı antrenman yaptı. Babası Hayri Taşkın'ın vefat etmesi üzerine Ankara'ya giden, ancak ilk antrenmana izinsiz olarak çıkmayan kaleci Levent ise bugün takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenmandan enstantane, Ali Haydar Durusoy

===

Polis turnuvası sürüyor

ALANYA İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında 6'ncı haftayı Müdüriyet takımı 13 puanla lider tamamladı. Geleneksel hale gelen turnuvada maçlar kıran kırana geçiyor. 6'ncı haftanın en önemli maçında Asayiş Büro Amirliği'ni 3-1'lik skorla yenen Müdüriyet Takımı devreyi 13 puanla lider tamamladı. Hafta sonunda yapılan karşılaşmalarda Saray Polis Merkezi Ekipler Amirliği'ni 6-4, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği, Çevik Kuvvet Büro Amirliği'ni 2-0, Trafik Tescil Büro Amirliği ise TEM/Güvenlik Büro Amirliği'ni 2-0 mağlup etti. KOM Grup Amirliği haftayı 'bay' geçerken, gol krallığını da Saray Polis Merkezi'nden Muhittin 11 golle ilk sırada yer aldı. Müdüriyet takımında Resul 10 golle 2'nci, Ekipler Büro Amirliği'nden Savaş ise 8 golle 3'üncü sırada bulunuyor. Hakem Mustafa Özkan'ın yönettiği 7'nci hafta karşılaşmalarında Müdüriyet 13 puanla lider, Saray P.M.A. 12 puanla 2'nci, Asayiş B.A. ise 11 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Takım fotoları, maçtan enstantane - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement