Antalyada Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalyada Yerel Seçimlere Doğru

Antalyada Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, CHP Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Şükrü Sözen ile MHP Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş’u seçim merkezlerinde ziyaret etti.

06.02.2014 14:54

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, CHP Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Şükrü Sözen ile MHP Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş'u seçim merkezlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Ak Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyelerinden Hasan Ali Özer, Emre Uluçay ve Ayşe Erdem Atkan hazır bulundu.

İlk olarak MHP Seçim İletişim Merkezi'nde Raşit Doğan Enhoş'u ziyaret eden AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için bir yarışa girdik. İnşallah güzel bir yarış olur. Nezaket, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde geçer" dedi. MHP Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Seçimin belirli bir seviyede geçmesini, iyi niyet ilişkisi içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Recep Barut daha sonra CHP Manavgat Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Şükrü Sözen'i de seçim irtibat ofisinde ziyaret etti. Seçimin demokratik ilkeler çerçevesinde, Manavgat'a yakışan seviyede bir seçim olmasını temenni eden Barut, "Hepimizin niyeti Manavgat'a hizmet etmek. Ben bu aşamada size başarılar diliyorum. İnşallah dostane çerçevede huzur ortamını bozacak davranışlar içine girmedik, nahoş olay yaşamadık, bundan sonra da daha üst seviyede, daha kardeşane bir seçim süreci yaşarız. Manavgat için hepimizin adaylığı da hayırlı olsun" diye konuştu. Sözen de nezaketinden dolayı Barut'a teşekkür ederek, "Hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye katkıda bulunmak. Kararı Manavgat'ta yaşayan insanlar verecek. Hepimiz neticeye şimdiden saygılıyız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyada Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement