Antalyaspor'da Goller Diarra'dan - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor'da Goller Diarra'dan

Antalyaspor\'da Goller Diarra\'dan

Kırmızı beyazlıların 12 haftada attığı 21 golün 9'unu Spor Toto Süper Lig tecrübesi de bulunan Lamina Diarra kaydetti Ligde Emrah'ın 4, Gökhan'ın 3, Sezer'in 2, Arif'in, Zeki ve Şahin'in ise 1'er golü bulunuyor.

11.12.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da forma giyen Lamina Diarra, attığı 9 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.

Gol krallığı için de mücadele eden Diarra, attığı gollerle ligin geride kalan 12 haftasında Bucaspor'un golcü oyuncusu İskender Alın'dan sonra en çok gol atan ikinci oyuncu konumunda bulunuyor.

Ligin ilk haftalarında Karşıyaka ve Şanlıurfaspor karşısında suskun kalan Diarra, Orduspor maçında suskunluğunu bozarak 8. dakikada golle tanıştı. Aynı maçın 89'uncu dakikasında ikinci golünü atan Diarra, Manisaspor maçında takımı adına 32 ve 42'nci dakikalarda iki gol daha kaydetti.

Bucaspor maçının 17 ve 83'üncü dakikalarında ağları havalandıran kırmızı-beyazlı oyuncu, Altınordu maçının 90'ıncı, Denizlispor maçının ise 44'üncü dakikalarında 1'er gol attı.

Giresunspor deplasmanını da boş geçmeyen Diarra, böylece bu sezon 9 gole ulaştı. Diarra, 2013-2014 sezonunda ise 15 gol atmıştı. Takıma Emrah 4, Gökhan 3, Sezer 2,  Arif, Zeki ve Şahin ise 1'er golle destek verdi.

Forvet oyuncuları Çağrı Yarkın, Berk İsmail Ünsal, Emre Torun, Seddar Karaman ise henüz "siftah" yapamadı.

Kırmızı-beyazlılar, yaptıkları 12 maçın 11'inde rakip fileleri havalandırdı. Oyuncular, gollerin çoğunluğunu ilk 45 dakikada kaydetti.

Bu arada Şanlıurfaspor ile evinde oynanan ve Antalyaspor'un kazandığı maçtaki tek golü, konuk takımın oyuncusu Hakan Arslan kendi kalesine attı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyaspor'da Goller Diarra'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement