Atatürk ve Milli Mücadele Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Atatürk ve Milli Mücadele Anlatıldı

Atatürk ve Milli Mücadele Anlatıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinin 94. Yıldönümü nedeni ile Ahi Evran Üniversitesinde ‘Atatürk ve Milli Mücadele’ konulu panel düzenlendi.

25.12.2013 13:24

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 94. Yıldönümü nedeni ile Ahi Evran Üniversitesinde 'Atatürk ve Milli Mücadele' konulu panel düzenlendi.

Mustafa Kemal Paşa ve Temsil Heyetinin Kırşehir'e gelişlerinin 94.yıldönümü nedeniyle hazırlanan Anma Günü etkinlikleri "Atatürk ve Milli Mücadelede Kırşehir" konulu panelin düzenlenmesi ile devam etti

Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda yapılan panele Vali Vekili Serdar Polat, Garnizon Komutanı Vekili Muzaffer Canbal, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kudret Saylam, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Yaşar Özüçetin ve Okutman Mahmut Seyfeli'nin konuşmacı olarak katıldığı panelde, Milli Mücadele öncesinde ülkemizin genel durumu, Mustafa Kemal Paşa ve Temsil Heyetinin Anadolu'da yürüttüğü çalışmalar ile Kırşehir'in Milli Mücadele sürecine sağladığı katkılar anlatıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk ve Milli Mücadele Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement