Aydın Belediyesi'nden Velilere Örnek Hizmet - Son Dakika
Yerel

Aydın Belediyesi'nden Velilere Örnek Hizmet

Aydın Belediyesi\'nden Velilere Örnek Hizmet

Aydın Belediyesi'nden velilere örnek hizmet.

17.06.2013 16:26

Aydın Belediyesi'nden velilere örnek hizmet. Aydın Belediyesi tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrencilerin velilerine sınav saati boyunca çay, su, ve bekleme yerleri olarak çadır hizmeti sunuldu.

Kültür Sanat Sokağı'nda öğrenciler sınavda veliler ise dışarıda büyük heyecan yaşarken Aydın Beldiyesi'nin sunduğu hizmetten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Emekli öğretmen Mustafa Özcan, Aydın Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Çok güzel bir uygulama. Aydın Belediyesi tarafından bizler için çadırlar kuruldu. Verilen güzel hizmet için başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Sınava için geldiklerini belirten ev hanımı Öznur Makascıoğlu ise böyle bir uygulamanın bütün belediyelere örnek teşkil etmesi gerektiğini belirterek Aydın Belediyesi'nce velilere yapılan hizmet nedeniyle teşekkür etti.

Velilerin yanı sıra öğrencilerde örnek hizmet nedeniyle Aydın Belediyesi'ne teşekkür etti. Öğrenci Ebru Sağır ise "Biz sınavda büyük heyecan yaşadık. Velilerimizin dışarıda böyle güzel bir hizmet alması bizleri çok memnun etti. Çok iyi düşünülmüş bir uygulama" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Belediyesi'nden Velilere Örnek Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement