Aydın'da Anneler Günü Öncesi Şehit Ailelerine Vefa - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Anneler Günü Öncesi Şehit Ailelerine Vefa

Aydın\'da Anneler Günü Öncesi Şehit Ailelerine Vefa

Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Anneler Günü öncesinde şehit anneleriyle bir araya geldi.

05.05.2016 15:49

Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Anneler Günü öncesinde şehit anneleriyle bir araya geldi.

Anneler Günü nedeniyle Vali Erol Ayyıldız'ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehit ailelerine sabah kahvaltısı verildi.

Devlet Su İşleri sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda şehit annelerine ve eşlerine hitaben İlayda Kocatür tarafından okunan "Anne sen melek misin?" adlı şiir salonda duygusal anlar yaşattı.

Şehit Aileleri Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin etkinlikte yaptığı konuşmasında," Vatanı için herkes bir şekilde hizmet etmekteyken bizim evlatlarımız, eşlerimiz en değerli varlıklarını canlarını bağışladılar. Vatan için Allah için Kuran için şehit düştüler. Bizler vatan topraklarını kanla sulayan o yiğitlerin eşleriyiz, anneleriyiz. Vatana kast eden hainler her zaman var olmuştur. Vatanı koruyan yiğitler de her zaman var olacaktır. Dün Bedirde, Uhuda, Çanakkale'de olanlarla bu gün ülkemizde olanlar aynıdır. Bizler hainlere karşı her zaman dik durmakta göğsümüzü gererek bizim evlatlarımız, eşlerimiz cennete gitti diyebilmekteyiz" dedi.

Aydın valisinin eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız ise konuşmasında,"Büyük hürmetle, sevgiyle, saygıyla bazı davranışlardaki derin bir mahcubiyetle her daim gururla şehit annelerimiz, şehit eşlerimiz hepinize hoş geldiniz. Anneler günü için bir araya geldik. Annelik ifade edilemez ancak rabbimin bir ikramı olarak yaşanılabilecek bir duygudur" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Anneler Günü Öncesi Şehit Ailelerine Vefa - Son Dakika


Advertisement