Aydın'da Kadınlar Günü Kutlamaları Tuğba Kuruyemiş Fabrikasında Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Kadınlar Günü Kutlamaları Tuğba Kuruyemiş Fabrikasında Başladı

Aydın\'da Kadınlar Günü Kutlamaları Tuğba Kuruyemiş Fabrikasında Başladı

Aydın'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tuğba Kuruyemiş fabrikasında çalışan kadınlar çiçeklerle karşılandı. Yaklaşık 800 kadının istihdam edildiği fabrikada, günün anlam ve önemine vurgu yapmak için 20 kadına daha yeni iş imkanı sağlandı. Kadın çalışanlar, firmanın jestine teşekkür ederek, 'Kadın ürettiği sürece mutludur' dedi.

08.03.2024 09:59

Aydın'da 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri renkli başladı. Merkezi Aydın'da bulunan ve çalışanlarının çoğunluğu kadınlardan oluşan Tuğba Kuruyemiş'te çalışan kadınlar sabah fabrika girişinde çiçeklerle karşılandı. Yaklaşık 800 kadının istihdam edildiği firmada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün daha anlamlı hale gelmesi için bugün 20 kadına daha yeni istihdam oluşturuldu.

Günlerini kutlayarak mesaiye başlayan kadınlar, firmanın bu jestine teşekkür ederek, "Kadın ürettiği sürece mutludur" diyerek günlerini daha da anlamlı hale getiren Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul'a teşekkür ettiler.

Birleşmiş Milletler tarafından 1975 yılında ilan edilen Dünya Kadınlar Günü'nün yaklaşık 1 asırlık geçmişi olmasına rağmen Türkiye'de son yıllarda daha etkin kutlanmaya başladı.

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam edecek olan kutlamaların ilki Tuğba Kuruyemiş'in Kardeşköy'de bulunan merkez fabrikasında başladı. Sabah işlerine gelen kadınlar fabrika girişinde çiçeklerle karşılandı. Sürpriz karşısında duygulanan kadın çalışanlar günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Kadınlar Günü Kutlamaları Tuğba Kuruyemiş Fabrikasında Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement