Ayvacık Şenlikleri'ne Davet - Son Dakika
Yerel

Ayvacık Şenlikleri'ne Davet

Ayvacık Şenlikleri\'ne Davet

Samsun, Ayvacıklılar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yiğit, “17 Mayıs’ta başlayacak şenliklerimize bütün halkımızı davet ediyoruz” dedi.

13.05.2015 10:20

Samsun, Ayvacıklılar Sosyal Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yiğit, "17 Mayıs'ta başlayacak şenliklerimize bütün halkımızı davet ediyoruz" dedi.

"Ayvacık Şenlikleri" hakkında bilgi veren Mustafa Yiğit, "Saklı cennet Ayvacık ilçemizin bilinmeyen doğal ve coğrafi güzelliklerini insanların keşfedebilmeleri amacıyla dernek olarak Ayvacık Şenlikleri'ni bu sene başlatarak her sene tekrarlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda bizlere destek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a, Ayvacık Belediye Başkanımız Mustafa Belur'a, Ayvacık'ı gönülden seven, turizme açılması için gerekli desteği veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şenliğimiz Ayvacık Terce Deresi mevkisi piknik alanında yapılacak. Şenliğin ilki 17 Mayıs Pazar saat 12.00'de yapılacak. Ayrıca 14 Haziran, 19 Temmuz, 30 Ağustos ve 20 Eylül tarihlerinde de etkinlikler olacak. Şenliklerimize tüm halkımız davetlidir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvacık Şenlikleri'ne Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement