Ayvallı, Öğrencilere Peygamber Efendimizi Anlattı - Son Dakika
Yerel

Ayvallı, Öğrencilere Peygamber Efendimizi Anlattı

Ayvallı, Öğrencilere Peygamber Efendimizi Anlattı

Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Derneğince her ay düzenlenen konferansın konuğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ramazan Ayvallı oldu.

16.04.2013 16:59

Kastamonu Şaban-ı Veli Eğitim Kültür ve Sağlık Hizmetleri Derneğince her ay düzenlenen konferansın konuğu Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı oldu.

Ayvallı, Kastamonu Sıla Erkek Öğrenci Yurdunda verdiği konferansa ise yoğun ilgi gösterildi.

Tarihte dönüm noktası sayılan 12 olayı özet olarak izah eden Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Peygamberimizi ve Peygamberimizin yetiştirdiği Ashabının güzel ahlakını ve onların izinden giden Osmanlı'nın insanlığa hizmetlerini anlattı. Ayvallı, "İnsanlık 2 Cihan Güneşi Peygamberimize her zaman muhtaçtır. Düşmanlarının iftiraları bunu hiçbir zaman değiştirmez" dedi.

Konferanstan sonra "İki Cihan Güneşi" kitabını imzalayan Ramazan Ayvallı, öğrencilerle bir müddet sohbete ederek, özellikle Kastamonu Evliyalarını ve Kastamonu'nun kültür zenginlikleri hakkında bilgi verdi.

Yurt Müdürü Enis Köklü, programın sonunda Ramazan Ayvallı'ya ve programa katılan öğrenci ile davetlilere teşekkür ederek, sosyal ve kültürel faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvallı, Öğrencilere Peygamber Efendimizi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement