Badminton Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği - Son Dakika
Yerel

Badminton Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği

Badminton Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği

Badminton Federasyonu İl Temsilciliği ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize edilen Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği sona erdi.

23.12.2013 13:54

Badminton Federasyonu İl Temsilciliği ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize edilen Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği sona erdi.

Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, 2 gün süren Adana Anadolu Lisesi Spor Salonunda 10 okuldan 57 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.

Büyük çekişmelere sahne olan turnuvada amaçlarının yetenekli sporcuları kulüplere kazandırmak olduğunu vurgulayan Öktem şöyle devam etti:

"Okulları tarayarak, tatlı rekabet ortamında gerçekleştirdiğimiz turnuva amacına ulaştı. Burada başarılı olan öğrencileri kulüplere kazandırıyoruz. Bu gibi etkinlikler sayesinde badminton sporu daha yaygın ve bilinen bir spora dönüşüyor. Okullara spor kültürünü aşılamak için bu gibi turnuvalar büyük etken. Dereceye giren sporcular ocak ayı içerisinde yapılacak Altın Raketler İl şampiyonasına katılmayı haketmiştir."

Bu arada, dereceye giren sporculara ödüllerini Çukurova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Döşlü, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem ve okulyöneticileriverdiler.

Dereceye giren sporcular ve okulları şöyle:

Küçükler Kız: 1. Dilara Erdinç (Buhara Ortaokulu) 2. Dilan Görür (Buhara Ortaokulu) 3. Beyza Gönül (Buhara Ortaokulu)

Küçükler Erkek: 1. Berkin Önal (Buhara Ortaokulu) 2. Kadir Türkmenoğlu (M.M. Kayhan Ortaokulu) 3. Fatih Koşar (Buhara Ortaokulu)

Yıldızlar Kız: 1. Hazal Zerentürk (M.M.Kayhan Ortaokulu) 2. Melda Balcı (M.M.Kayhan Ortaokulu) 3. Merve Şahin (M.M.Kayhan Ortaokulu)

Yıldızlar Erkek: 1. Ceyhun Özür (M.M.Kayhan Ortaokulu), 2. Engin Şahin (M.M.Kayhan Ortaokulu) 3. Furkan Tan (M.M.Kayhan Ortaokulu)

Gençler Kız: 1. Ayça Yağmur Şimşek (Adana Anadolu Lisesi) 2. Berfin Ağaçdiken (Toroslar Anadolu Lisesi) 3. Begüm Ünlütaşkıran (Adana Anadolu Lisesi)

Gençler Erkek: 1. Cumali Kurter (Kurttepe E.M.L) 2. Ö.Faruk Dönmez (İsmail Safa Özler Anadolu Lisesi) 3. Hüseyin Bulut (Kurttepe E.M.L) - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badminton Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement