Bahar'dan Genel Kurul Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Bahar'dan Genel Kurul Değerlendirmesi

Bahar\'dan Genel Kurul Değerlendirmesi

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Osman Bahar seçim sonrasını genel kurulu değerlendirdi.

13.02.2014 13:34

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Osman Bahar seçim sonrasını genel kurulu değerlendirdi.

Genel kongre sonrasında meslektaşlarına teşekkür eden Osman Köksal Bahar, kongre sonrasında yaptığı değerlendirmede şöyle dedi:

"37. Genel Kurulumuza katılan tüm şoför arkadaşlarıma meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize bu görevi layık gördüler. Omuzlarımıza ağır bir yük verdiler. Biz bu emaneti dün nasıl saygıda kusur etmeden bu görevi yaptıysak bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Aday arkadaşımızın yapmış olduğu bu kadar usulsüzlüklere rağmen onun yönetiminde olan bir takım arkadaşların bu esnaf vermiş olduğu zarara rağmen eğer bu kadar oy alabiliyorlarsa biz kendimizi de tekrar kontrol etmeliyiz diye düşünüyorum."

"KAPIMI HER ZAMAN AÇIK TUTTUM"

Önemli olanın esnaflık olduğunu ifade eden Başkan Osman Bahar, şöyle devam etti:

"Ben her zaman esnafımıza kapımı açık tuttum. Onlara hep yardımcı oldum. En zor günlerinde yanlarında oldum. Ama bir takım esnaf arkadaşlarım bazı boş vaatlere inanıp, bazı kişilerinde bu vaatlere ortak olması sonrası eğer bu kadar usulsüzlük yapana bu arkadaşımıza bu kadar oy çıkıyorsa bir yerlerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Hala bazı gruplar odayı farklı emeller doğrultusunda kullanmak istiyorlar. Eğer bende bu odada bende size bir şey veremiyorsam beni de seçmeyin. Burada önemli olan esnaftır. Esnafın menfaatidir. Kişilerin menfaati olmaz. Hizmet topluma yayılırsa hizmet olur. Bazı arkadaşlarımızın bu yolsuzlukları, usulsüzlükleri bile bile bu arkadaşa taraf olmaları beni gerçekten çok üzmüştür. Bu kişilerde bu meslek hayatımızda abi rolü üstlenen insanlar. Onlar adına çok üzülüyorum. Bundan sonra daha çok çalışacağız, kendimizi daha iyi anlatacağız. Bize oy veren vermeyen üyelerimize çok teşekkür ediyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahar'dan Genel Kurul Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement