Bahar Kupası Ekiplerin - Son Dakika
Yerel

Bahar Kupası Ekiplerin

Bahar Kupası Ekiplerin

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

12.04.2013 12:54

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi. Kupayı İlçe Asayiş Büro'yu yenen Ekipler kaldırarak turnuvanın galibi oldu.

Polisler arasındaki dayanışmayı ve motivasyonu arttırmak amacıyla İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 10 takımın katıldığı halı saha turnuvası İlçe Asayiş Büro ile Ekipler arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Yenişehir Mahallesi Stad 2000 isimli halı sahada oynanan ve kıran kırana geçen maçta Ekipler, İlçe Asayiş Büro'yu 9-5 gibi net bir skorla yenerek Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın galibi oldu.

Final maçını izleyen İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, "Bu futbol turnuvası ilçemizdeki polisler arasında ilk kez düzenledik. Arkadaşlarımız hem spor yaptı hem de eğlenerek, stres attı. Kupayı kazanmaya hak kazanan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum" diyerek kazanan takıma kupasını verdi. Polis memurları Adem, Recep, Edem, Ali, İbrahim, Erhan, Mehmet'ten oluşan Ekipler takımı da kupalarını alarak sevinç gösterilerinde bulundu.

Bahar Kupası Final Maçı'nın ardından İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Saraybahçe Polis Merkezi Amiri Metin Kutanis, Bekirpaşa Polis Merkezi Amiri Yusuf Aydın gibi isimlerin yer aldığı kadro ile İzmit basın mensupları arasında bir maç oynandı. Dostluk rüzgarlarının estiği maçı emniyet mensupları kadrosu 10-8 skorla basın mensuplarını yendi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahar Kupası Ekiplerin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement