'Balıklıgöl Şiir Akşamı Etkinlikleri' Başlıyor - Son Dakika
Yerel

'Balıklıgöl Şiir Akşamı Etkinlikleri' Başlıyor

\'Balıklıgöl Şiir Akşamı Etkinlikleri\' Başlıyor

Şanlıurfa'da "IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı Etkinlikleri" 21 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

20.09.2013 12:56

Türk ve dünya şiirinin seçkin şairlerinin yanı sıra, ülkemizdeki önemli edebiyat dergilerinin yöneticileri, şiir organizasyonlarının koordinatörleri, akademisyen ve gazetecilerin katılacağı etkinlik 20 Eylül Cuma günü konukların onuruna verilecek olan sıra gecesiyle başlayacak. 21 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'de, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik "Gençlikte Şiir" konulu bir panel düzenlenecek. Ayşe Sevim'in oturum başkanı olacağı panele Cevdet Karal, Hüseyin Akın, Mahmut Bıyıklı, Mehmet Narlı konuşmacı olarak katılacak.

Oturum Başkanlığını Özlem Fedai'nin yapacağı, Ali Ural, Hüseyin Su, Hüseyin Karaca, Ercan Yılmaz ve Bahtiyar Aslan'ın konuşmacı olacağı "Matbuattan Sanal Âleme Şiir" paneli ise Şair Nabi Kültür Merkezi'nde saat 14.30'da başlayacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılmasın beklenen "IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı" Balıklıgöl Platosunda bulunan Amfi Tiyatroda saat 20.00'de başlayacak. Sunuculuğunu ünlü şiir yorumcusu Meçhul Kaptan Niyazi Gedik'in yapacağı, Arapça, Kürtçe ve Türkçe şiirlerin okunacağı gecede, şairler kendilerine ait şiirleri sanatseverlerle buluşturacaklar. Etkinliğe şair Ayşe Sevim

Emel Kaya Gözlü, Ali Ural, Cevdet Karal, Mahmut Bıyıklı, Bestami Yazgan, Bennu Musli, Celal Fedai, H. Said İbrahim, Hüseyin Akın, Hüseyin Karaca, Necdet Karasevda, Mehmet Kurtoğlu, Mehmet Narlı, Bahtiyar Aslan, Mustafa Baki Efe, Fatmel Ahmet, Ahmet Doğru, Ercan Yılmaz, Faruk Habiboğlu, Hasan Çağlayan, Nuray Alper ve Yunus Emre Altuntaş katılacak.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Balıklıgöl Şiir Akşamı Etkinlikleri' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement