Balkanatıon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye Takım Halinde İkinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Balkanatıon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye Takım Halinde İkinci Oldu

Balkanatıon Atletizm Şampiyonası\'nda Türkiye Takım Halinde İkinci Oldu

Balkan Atletizm Federasyonlar Birliği (ABAF) faaliyet programında yer alan ve Slovenya’da gerçekleştirilen “Balkanation Atletizm Yarışması”nda Türkiye takım halinde ikinci oldu.

29.09.2015 10:32

Balkan Atletizm Federasyonlar Birliği (ABAF) faaliyet programında yer alan ve Slovenya'da gerçekleştirilen "Balkanation Atletizm Yarışması"nda Türkiye takım halinde ikinci oldu.

Milli Takım ve Adana Atletizm Bölge Antrenörü İbrahim Halil Aydın, 24-27 Eylül tarihleri arasında Slovenya'nın Velenje Kenti'nde gerçekleştirilen yarışmalarda Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi'nin (TOHM)Adanalı rekortmen sporcuları Zeki Cem Tenekebüken'in sırıkla atlamada 4.80, Demet Parlak'ın ise 3.80 santim atlayarak gümüş madalya kazandıkları, yine Adanalı sporcu Kayhan Özer'in 100 metreyi 11.08'de koşarak dördüncülük elde ettiğini söyledi.

Türkiye'de Adana'nın sırıkla atlamada merkez olduğunu, düzenli ve sistemli çalışmanın meyvelerinin alındığını ifade eden Aydın, "7 balkan ülkesinin katıldığı müsabakada birinciliği az farkla ev sahibi Slovenya'ya kaptırdık. Takım halinde Türkiye ikinci oldu. Üçüncülüğü ise Hırvatistan elde etti. Başarıda bizlere malzeme, tesis ve diğer taleplerimizde destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederiz" dedi.

Aydın, Slovenya'da sezonun son yarışı gerçekleştirdiklerini, çok kısa bir aranın ardından program içinde çalışmaları sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkanatıon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye Takım Halinde İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement