Bana Bir Masal Anlat Baba-2' Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bana Bir Masal Anlat Baba-2' Ödül Töreni Düzenlendi

Bana Bir Masal Anlat Baba-2\' Ödül Töreni Düzenlendi

Adıyaman’ın Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Sincik ÇPL tarafından yürütülmekte olan ‘Bana Bir Masal Anlat Baba-2’ adlı kitap okuma yarışması kapsamında ödül töreni düzenlendi.

13.06.2014 08:53

Adıyaman'ın Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Sincik ÇPL tarafından yürütülmekte olan 'Bana Bir Masal Anlat Baba-2' adlı kitap okuma yarışması kapsamında ödül töreni düzenlendi.

SODES kapsamında 2013 yılında uygulamaya geçen ve 2014 yılında devam eden 'Bana Bir Masal Anlat Baba -2' adlı kitap okuma yarışması için yapılan çalışmalarda Sincik'te okuma kültürünü geliştirmek, kitap sevgisi kazandırmak amaçlanıyor.

Sincik ÇPL bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Kaymakam Bülent Güven, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışma öğrenci kategorisinde 5. ve 6. sınıflar, 7. ve 8. sınıflar, 9. 10. 11. ve 12. sınıflar arasında ve veliler arasında yapıldı. Yarışmaya toplam bin 050 kişi katılırken, proje kapsamında 2 bin 500 adet kitap dağıtıldı.

Yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar ve bisiklet, velilere ise, Çamaşır makinesi, LCD TV verildi.

Sincik ÇPL korosu ve Müzik Öğretmeni eşliğinde seslendirilen güzel şarkılar ile ödül töreni tamamlandı. Törenden sonra yapılan yemek ikramı ile program sona erdi.

Törene Sincik Kaymakamı Bülent Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toprak, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Adıyaman SODES Birimi Proje Takip Uzmanı Celal Cinkara, İşadamı Ziya Azgın, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bana Bir Masal Anlat Baba-2' Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement