Başarıları Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarıları Ödüllendirildi

Başarıları Ödüllendirildi

Vali Şerif Yılmaz, 2015 yılını başarıyla tamamlayan İl Özel İdaresi personelini, başarı belgesi ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

09.12.2015 12:32

Vali Şerif Yılmaz, 2015 yılını başarıyla tamamlayan İl Özel İdaresi personelini, başarı belgesi ve teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Ödül töreninde konuşan Vali Yılmaz, "2015 yılı Kütahya tarihinde hizmetler açısından altın yılı yaşadık. Mevcut bütçemizin dışında merkezi hükümetimiz tarafından gönderilen 82 milyon TL ek kaynağı da yıl içerisinde hizmete dönüştürmek için yoğun çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışma şahsi bir çalışma değil, bu bir ekip çalışması. Özverili çalışmanın ötesinde yoğun bir dönem geçirdik. Marifet iltifata tabidir. Bizler sadece yanlış yaptığımızda tekdir ederiz, iyi yapılan yüzümüze pek söylenilmez. Oysa yapılan güzel işler de takdir edilmeli. Daha önceki yılların ötesinde çalışma gerçekleştirdik. Cumartesi, pazar dahi çalıştık. Kütahya'nın neresine gidersek gidelim vatandaşların takdiriyle karşılaşıyoruz, bizim için önemli olan da bu. Vatandaş senelerce yapılan hizmetin 1 yılda yapıldığını söylüyor, bu Devlet için gurur verici. Başarıyı yakalamak kolay, devam ettirmek zordur. İsteğimiz ve gayretimiz başarının devam ettirilmesi için" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin ise 2015 yılının başarıyla tamamlanmasında en büyük etkenin Vali Şerif Yılmaz'ın destekleri olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin ile birlikte 25 kişiye başarı belgesi, 15 kişiye de teşekkür belgesi takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarıları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement