Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Çin’de düzenlenen ‘Wushu Şampiyonası’ndan dünya ikincisi ve üçüncüsü olan Karacabey Anadolu Lisesi (KAL) öğrencisi Mehmet Fatih Yağdı’yı makamında kabul eden Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

23.11.2014 09:39

Çin'de düzenlenen 'Wushu Şampiyonası'ndan dünya ikincisi ve üçüncüsü olan Karacabey Anadolu Lisesi (KAL) öğrencisi Mehmet Fatih Yağdı'yı makamında kabul eden Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Ziyarette başarılı öğrenciye Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Sağlam ve KAL Okul Müdürü İbrahim Çalı da eşlik etti. 6. Dünya Geleneksel Wushu Şampiyonası, Çin'in Anhui eyaletine bağlı Chizhou kentinde düzenlendi. 45 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonaya katılan KAL öğrencisi Mehmet Fatih Yağdı, boş el stilinde dünya kincisi, kılıç stilinde ise dünya üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti. Şampiyona sonrası yurda dönen Mehmet Fatih Yağdı'yı makamında kabul eden Bursa İl Milli Eğitim müdür Vekili Necdet Sezer, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

6. Dünya Geleneksel Wushu Şampiyonasında elde ettiği başarısından dolayı Mehmet Fatih Yağdı'yı kutlayan Necdet Sezer, "Son yıllarda hızla artan spor ve eğitim yatırımları meyvelerini vermeye başladı. Mehmet Fatih Yağdı ve onun gibi başarılı öğrenciler, bizim için özel öğrenciler. Hem okulda eğitimlerine devam ediyor, hem de spor yapıyor ve başarılı oluyorlar. Bu öğrencilerimize her konuda destek olmalıyız. Başta öğrencimiz olmak üzere başarıda emeği geçen herkesi kutluyor, böyle başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Başarılı öğrenciyi kutlayan Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, "Ülkemizi ve ilçemizi başarı ile temsil eden öğrencimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Fatih Yağdı, "Okulda idareci, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım, ilçe milli eğitim ve ilçe gençlik ve spor müdürümüz her türlü konuda destek oldular. Hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement