Başkan Atila'ya Diploma Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Atila'ya Diploma Sürprizi

Başkan Atila\'ya Diploma Sürprizi

Bornova Belediye Başkanı Atila, Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nin Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen 'Gazoz Gevrek Günü'nde diploma sürprizi yaşadı.

05.06.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mezun olduğu Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nin Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen 'Gazoz Gevrek Günü'nde diploma sürprizi yaşadı. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Müdür Yardımcısı Türker Sağıroğlu Başkan Atila'ya ortaokul ve lise diplomalarını hediye etti. Mezunların duygusal anlar yaşadığı etkinlikte son mezunlardan oluşan bir grubun müzik dinletisi beğeniyle dinlendi.

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi (SKL) Mezunlar Derneği okulun her kuşaktan öğrencilerini 'Gazoz Gevrek Günü'nde biraraya getirdi. Kendisi gibi aynı okuldan mezun olan eşiyle birlikte okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Bornova Belediye Başkan Olgun Atila da hem arkadaşlarını hem de öğretmenlerini görmenin mutluluğunu yaşadı. Başkan Atila, 'SKL Hatırası' yazısının altında diğer mezunlar ve eşiyle birlikte fotoğraf çektirdi. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Müdür Yardımcısı Türker Sağıroğlu Başkan Atila'ya ortaokul ve lise diplomalarını hediye etti.

Altan Altın'ın başkanlığındaki SKL Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte geleneklere uygun olarak gazoz ve gevrek yendi, lokma döküldü. Altan Altın, Başkan Olgun Atila'ya bir plaket vererek içlerinden birinin belediye başkanı olmasından büyük bir gurur ve onur duyduklarını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem diploma sürprizi nedeniyle hem de sunulan plaket nedeniyle büyük onur duyduğunu belirterek, "İlkokul ortaokul ve liseyi burada okudum. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nin benim için büyük önemi var. Ben, kardeşlerim, eşim bütün ailemiz bu okuldan mezun oldu. Hep birlike büyük bir aileyiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atila'ya Diploma Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement