Başkan Kertiş'ten Kadınlara Destek ve Karanfil - Son Dakika
Yerel

Başkan Kertiş'ten Kadınlara Destek ve Karanfil

Başkan Kertiş\'ten Kadınlara Destek ve Karanfil

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

09.03.2014 16:04

Bayındır Belediye Başkanı ve AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında köylülere, esnaflara, STKlara, çiftçilere her gün bir program dahilinde, Bayındır'a yapılan hizmetleri ve gelecek dönem için hazırlanan projeleri anlatan Başkan Kertiş; dün önce Bayındır Yardım Severler Derneğinin Kadınlar günü dolayısı ile organize ettiği etkinliğe katıldı. Ardından akşam saatlerinde kalabalık bir konvoy eşliğinde Pınarlı Köyünü ziyaret etti.

Bayındır Yardım Severler Derneğinin 8 Mart kadınlar günü münasebetiyle, Bayındır Belediyesine ait eski Hangar'da düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Kertiş; günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Kertiş; "Başarılı erkeklerin önünde ve arkasında durmuş Dünya Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Biz de kadınlarımızın giriştikleri ve yapmak istedikleri işlere her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. 1857 yılında ABD'de 40 bin tekstil işçisinin yaptığı grev sonucunda çıkan yangında, 129 kadın hayatını kaybetmiştir. Başlayan bu süreç, 1977 yılında BM tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü olarak tescillenmiştir. Bizim Kadınlarımız ülkemizin, Kuruluşunda ve kurtuluşunda; en önde, göğüslerini siper ederek, savunma yapmışlar. Çocuklarını sırtlarında taşımış, açım, yorgunum, dememiş, mücadele etmişler. O gün, bugündür de ekinde, tarlada, bahçede pazarda, bugün ise evlerde, iş yerlerinde, okullarda, hastanelerde kısacası her yerde hayatın ve dünyanın düzenleyicisi olmuşlar. yaşamın kaynağı ve koruyucusu tüm kadınlar, Allah'ın en kutsal emanetleri olup, hayatın, merhametin ve sevginin kaynağıdırlar. Kadınlarımız, dünyanın bütün çiçeklerini ve en güzel övgülerini hak etmektedirler. Geçmişte nasıl nasırlı elleriyle bu ülkenin inşasında büyük emekler sarf etmişlerse, bu günde eğitim ve modern hayatta, ailenin tanziminde kendilerine çok önemli roller düşmektedir. "Cennet ayaklarının altındadır" diye müjdelenmiş bütün annelerimizin mübarek ve emekçi ellerinden öperim." Dedi. Başkan Kertiş, Konuşmasını tamamlamasının ardından salonda bulunan kadınlara karanfil dağıttıktan sonra salondan ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kertiş'ten Kadınlara Destek ve Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement