Başkan Korkut Helikopter Kazası ile İlgili Konuştu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Başkan Korkut Helikopter Kazası ile İlgili Konuştu

Başkan Korkut Helikopter Kazası ile İlgili Konuştu
06.06.2017 15:54

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, Şırnak’ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet diledi.

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Parti İl binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Korkut, geçtiğimiz hafta Şırnak Şenoba'da askeri üs bölgelerini denetleyen üst rütbeli askerleri taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 13 Askerin şehit olduğunu hatırlatarak kazanın kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Korkut, kazada şehit olan askerlerin ailelerine taziyede bulunarak, bir daha böyle kazaların yaşanmamasını temenni etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Korkut Helikopter Kazası ile İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement