Başkan Mustafa Yaman, vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Mustafa Yaman, vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı

Başkan Mustafa Yaman, vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, Muharrem ayının girmesiyle birlikte vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı. Aşure, birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olan bir tatlıdır ve içerisinde birçok besin bulunmaktadır. Başkan Yaman, aşure dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, bu mübarek aylar ve günlerde yapılan duaların ve hayırların kabul olmasını diledi.

28.07.2023 16:38

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı.

Muharrem ayının girmesiyle birlikte Bayırköy Belde Belediye tarafından belde meydanında aşure dağıtıldı. Aşure kazanın başına geçerek kendi elleriyle aşure dağıtan Başkan Yaman, "Birlik, beraberlik, barış ve kardeşliğimizin pekiştiği bir ay olan mübarek Muharrem ayında yapılan ve kültürümüzün yansıması olan aşure, birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Türk damak tadımızda tatlıya olan düşkünlüğümüz azımsanmayacak kadar fazladır. Birlik, beraberlik ve bereketin sembolü olan aşurenin içerisinde yer alan birçok besin ile hem besleyici hem de şifa deposu olan aşure tatlısı, Öğle namazı çıkışında, tüm halkımıza, ikram edildi. Rabbim, bu mübarek aylar ve günler hatırına yaptığımız ve yapacağımız duaları, ibadetleri ve hayırları kabul etsin inşallah" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mustafa Yaman, vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement