Türk Eğitim-Sen Bünyan Şubesinden Başkan Özmen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Bünyan Şubesinden Başkan Özmen'e Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Bünyan Şubesinden Başkan Özmen\'e Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Bünyan Şubesi, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'i ziyaret etti.

11.10.2013 16:05  Güncelleme: 16:08

Türk Eğitim-Sen Bünyan Şube temsilciği yönetim kurulu, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'e belediye başkanlığı adaylığına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Bünyan Şube temsilcilerini makamında kabul eden Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Bünyan Şehit Teğmen Bekir Öztürk Yolu projesinden bahseden Bünyan Belediye başkanı Mehmet Özmen, "Yaklaşık 35 yıl önce bizler o okulda okuduk. Biz 35 yıl sonra o okula ve öğretmenlerimize vefa borcumuzu ödüyoruz. Bünyan Belediyesi 2013 Çalışma programı dahilinde okul önü düzenlemelerini yaptık. Göreve geldiğimiz günden beri de pek çok okula bu şekilde çalışmalarımız oldu. Belediye olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

Türk Eğitim sen Bünyan Şube temsilcisi Gökhan Erdoğan, "Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'in yeniden adaylığı konusunda tebrik ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Türk Eğitim Sen Bünyan Şubesinde kayıtlı yüze yakın öğretmenimiz var öğretmenlerimizin bize ilettikleri sıkıntıları sayın Bünyan Belediye başkanımız Mehmet Özmen beye ilettik. Kendisi şimdiye kadar eğitim camiasında Bünyan belediyesi olarak gereken ilgiyi göstermiştir. Kendisine Memnuniyetimizi dile getirdik ve bundan sonraki dönemde Belediye Başkanı olarak başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Bünyan Şubesinden Başkan Özmen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement