Başkan Tahmazoğlu'na Sosyal Tesis Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu'na Sosyal Tesis Teşekkürü

Başkan Tahmazoğlu\'na Sosyal Tesis Teşekkürü

Şahinbey Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan ve hizmete sunulan Özdemirbey Sosyal Tesisi’nde her yaştan insanın faydalandığını kaydeden Mahalle Muhtarı Haydar Aydın, tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

30.12.2013 14:40

Şahinbey Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan ve hizmete sunulan Özdemirbey Sosyal Tesisi'nde her yaştan insanın faydalandığını kaydeden Mahalle Muhtarı Haydar Aydın, tesisten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti.

Sosyal ve kültürel alanlarda hizmet veren sosyal tesislerin yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, Özdemirbey Caddesi üzerinde bulunan Hacı Halil Cami arkasında yaptığı kamulaştırma ve yıkımların ardından yapımını tamamladığı Özdemirbey Sosyal Tesisi hizmete sundu.

Özdemirbey sosyal tesisinde her yaşta mahalle insanının faydalandığını kaydeden Özdemirbey Mahalle Muhtarı Haydar Aydın, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu mahallemize sosyal tesis yapmak için Hacı Halil Cami arkasında yer kamulaştırması yaptı. Buradaki evin yıkımını yaparak, bizler için bir sosyal tesis yaptırdı. Bu tesiste herkes faydalanıyor. Daha önceleri cenazemiz olduğunda çok sıkıntı çekiyorduk. Herkes evinde, garajında ve sokakta taziyesini kabul ediyordu. Şimdi ise tesisimizde hem hanım hem de erkek taziye evleri bulunmakta. Şimdi bu güzel ortamda herkes taziyesini kabul etme imkanı buluyor. Burada çocuklarımız ve kadınlar kuranı kerim öğreniyor. Emeklilerimiz burada toplanıp sohbet ediyor. Bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu'na Sosyal Tesis Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement