Başkan Uzunkaya Fatih Mahallesi'nde Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uzunkaya Fatih Mahallesi'nde Çalışmaları İnceledi

Başkan Uzunkaya Fatih Mahallesi\'nde Çalışmaları İnceledi

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Fatih Mahallesi'nde devam eden kilit parke ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.

06.09.2013 11:48

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Fatih Mahallesi'nde devam eden kilit parke ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Fatih mahallesinde devam eden çalışmaları kontrol ederek ekiplerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

İlçemizin dört bir köşesini şantiye haline getirdiklerini dile getiren Başkanı Uzunkaya, yapılan projelerde; yeşil alanların çoğaltılmasına, vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlanmasına, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmelerine yönelik ayrıntılara önem verdiklerini ifade etti.

Dev projelerde detaylara özellikle hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Uzunkaya, "Bazen çok küçük detaylar büyük projelerin güzelliğini örtebiliyor. Bu nedenle; yaptığımız her hizmette ince konulara kadar iniyoruz. Bugün ki incelemelerimizde de fatih mahallemizde hafta başında başlayan çalışmaların ayrıntılarıyla ilgili arkadaşlarımızla düşüncelerimizi paylaştık" dedi.

İncelemeler esnasında Fatih Mahallesi sakinlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Uzunkaya, "Sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, sizlerden tek isteğim biraz daha sabırlı olmanız Sungurlu'ya örnek olacak Fatih mahallesine çok yakında kavuşacaksınız" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uzunkaya Fatih Mahallesi'nde Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement