Başkan Uzunkaya Temizlik Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uzunkaya Temizlik Çalışmalarını Denetledi

Başkan Uzunkaya Temizlik Çalışmalarını Denetledi

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, temizlik işçilerinin yanına giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

23.08.2013 17:10

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, temizlik işçilerinin yanına giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Temizlik işlerinde çalışan personelin görevini layıkıyla yaptığını ifade eden Başkan zunkaya, çalışanlarımızın şehrimizde çok önemli bir yeri var. Temizlik işçilerimiz çok güzel bir iş yapıyorlar, hayırlı bir iş yapıyorlar. Mutlaka birilerinden dua alıyorlardır" ifadelerini kullandı.

Temizlik çalışanlarını gece saat 23.30 civarı ziyaret eden Başkan Selahaddin Uzunkaya, konuşmasında kent temizliği ve çevre kirliliğinin önlenmesi için gerçekleştirilen çalışmaların mahallelere özgü ekipler oluşturularak tüm sokaklarda titizlikle gerçekleştirileceğini söyledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Uzunkaya "Göreve başladığımız günden beri hep birlikte canla başla çalışarak mahallerimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Çöplerin süpürülmesi, toplanması ve kaldırılmasında görevli araçlarımızı her gün düzenli olarak tüm mahallerimize sevk ediyoruz. Gece gündüz vardiyalı şekilde özveriyle çalışarak 7 gün 24 saat aralıksız sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarımızın halk sağlığı için çok önemli olduğunun bilinciyle hizmet veriyoruz. Bu sebeple hayatı kolaylaştıran, kentin çehresini değiştiren hizmet ve projelerimizle birlikte temiz ve sağlıklı sokaklarıyla daha yaşanabilir bir Sungurlu için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Uzunkaya ayrıca, işçilere temizlik faaliyetlerinde daha titiz şekilde çalışılması konusunda uyarılarda bulunarak yeni talimatlar verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uzunkaya Temizlik Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement