Başkan Yarımca Kale'ye Hizmet Edenlere Plaket Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yarımca Kale'ye Hizmet Edenlere Plaket Verdi

Başkan Yarımca Kale\'ye Hizmet Edenlere Plaket Verdi

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 2009-2014 yılları arasında Kale ilçesini hizmet etmiş il genel meclisi, belediye meclisi üyelerine ve merkez mahalle, köy muhtarlarına plaket verdi.

26.12.2013 14:53

Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 2009-2014 yılları arasında Kale ilçesini hizmet etmiş il genel meclisi, belediye meclisi üyelerine ve merkez mahalle, köy muhtarlarına plaket verdi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Sarıtaş, Durmuş Düngül, belediye meclis üyeleri ve mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye hizmet etmiş hizmet erlerini bir araya getirdiklerini belirtti. Başkan Yarımca, "Seçildiğimizden bu yana ilçe ve köylere hizmet etmek için çalıştık. Belediye hizmetlerini merkezde kalmayıp köylere kadar ulaştırdık. Köy muhtarlarından gelen talepleri karşılamaya çalıştık"dedi.

Başkan Yarımca, 4.5 yıllık görevi süresince parti gözetmeksizin hizmet ettiklerini vurgulayarak "Kale'ye hizmet için yola çıktık. Halkımız teveccüh gösterirse hepimiz görevimize devam edersek hizmetlerimize yenilerini eklemek istiyoruz"dedi.

Konuşmanın ardından ilçeye hizmet edenlere plaket verilerek hatıra fotoğrafı çekildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yarımca Kale'ye Hizmet Edenlere Plaket Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement