Başkan Yılmaz: "Samsun 20 Kat Daha Büyüyecek" - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz: "Samsun 20 Kat Daha Büyüyecek"

Başkan Yılmaz: "Samsun 20 Kat Daha Büyüyecek"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentin geçen 10 yıl içinde 20 kat büyüdüğüne dikkat çekerek, 10 yıl sonra da bu günkünden 20 kat daha büyüyüp gelişeceğini söyledi.

19.01.2014 16:14

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentin geçen 10 yıl içinde 20 kat büyüdüğüne dikkat çekerek, 10 yıl sonra da bu günkünden 20 kat daha büyüyüp gelişeceğini söyledi.

Başkan Yılmaz Çarşamba ilçesinde faaliyet gösteren Özyılmazlar Fındık Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Yılmaz'ın gelenekselleştirdiği tirit gecesine katıldı. Geceye, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, odanın Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ile çok sayıda sivil toplum örgütü yöneticisi, iş adamı ve bürokrat katıldı.

Yemek öncesinde fabrikada çalışan bayan fındık işçilerini ziyaret eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, işçilerle sohbet etti. İşçilere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, daha sonra işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından yemeğe katılan Yılmaz, burada davetlilere hitap etti. Bu tür organizasyonların önemine değinen Başkan Yılmaz,"Bu buluşmalar, bizi günlük koşuşturmalarımızdan uzaklaştıran, yaşadığımızı hissettiren, dostlar olarak birbirimize dair özlemlerin giderilmesine katkı veren beraberlikler oluyor. Geniş katılımlı ve devletimizin de iştiraki olunca daha da güzel bir anlam ve içerik kazanıyor" diye konuştu.

Samsun'daki iş dünyasında üretilen sinerji ve aksiyonun kaybolmaması için göğüs göğüse, yan yana, omuz omuza mücadele verilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "İş çevreleri başka şehirlerde çok sık bir araya geliyor. Kentin menfaatleri için birlikte hareket edip başarılı da oluyorlar. Bizim de bu tür yemekler, toplantılar, sinerji oluşmasına katkı verecektir diye düşünüyorum. Bir araya gelip kucaklaşmamız bile kısmen yetebiliyor. Biz birbirimizi seviyoruz. Bu şehrin insanının iş birliği ile oluşturacağı sinerji küçümsenmeyecek kadar büyük. Bardağın boş tarafına değil, dolu tarafına bakarsak Samsun 10 yıl içinde 20 kat gelişti. Önümüzdeki 10 yıl içinde de Samsun, her alanda şu ankinden 20 kat daha fazla büyüyecek. Buna bütün kalbimle inanıyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz: 'Samsun 20 Kat Daha Büyüyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement