Bayburt'ta Engellilik Farkındalığı Standı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Engellilik Farkındalığı Standı Açıldı

Bayburt\'ta Engellilik Farkındalığı Standı Açıldı

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' kapsamında şehirde farklı noktalarda stant açarak vatandaşları bilgilendirdi. Standta özel gereksinimli bireylerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek amacıyla broşürler dağıtıldı. Vatandaşlar, ekiplere teşekkür ederek engelli bireylere karşı sağduyulu olduklarını belirtti.

05.12.2023 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' münasebetiyle şehrin farklı noktalarında stant açarak vatandaşları bilgilendirdi.

Özel gereksinimli bireylerin toplumdaki karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla açılan stantta vatandaşlara bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı. 'Her insan bir engelli adayıdır' diyerek, hatırlatmalarda bulunan ekiplere teşekkür eden vatandaşlar, engeli bireylere karşı sağduyulu olduklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını söylediler. Sokak sokak, mahalle mahalle gezerek broşür dağıtımı gerçekleştiren ekiplere, vatandaşlar duyarlılığı için teşekkür ettiler. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Engellilik Farkındalığı Standı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement