Bayburt'ta Ramazan ayının ilk teravih namazı yoğun ilgiyle kılındı - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Ramazan ayının ilk teravih namazı yoğun ilgiyle kılındı

Bayburt\'ta Ramazan ayının ilk teravih namazı yoğun ilgiyle kılındı

Bayburt'ta Ramazan ayının ilk teravih namazı tüm camilerde, vatandaşların yoğun ilgi ve iştirakiyle kılındı. Kentte 4 camide teravih namazı hatimle kılınacak. Yatsı ezanının okunmasıyla vatandaşlar, kentteki camilere akın etti. İlk teravih namazını eda etmek isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk her yaştan çok sayıda vatandaş camileri doldurdu. Aileleriyle camiye gelen çocuklar da teravih rekatları sırasında getirilen salavatlara eşlik etti. Salavatlar ve ilahilerin okunduğu ilk teravih namazı vatandaşların coşkusuyla eda edildi. Bayburt'ta Eski Sanayi Camii, Hafız Muammer Kordalı Camii, Yusufiye Camii ve Hafız Ümit Bayram Camisinde teravih namazı hatimle kılınacak. İlk teravih namazıyla başlayan hatimli teravih namazlarında her akşam bir cüz okunacağı öğrenildi.

11.03.2024 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan ayının ilk teravih namazı tüm camilerde, vatandaşların yoğun ilgi ve iştirakiyle kılındı. Kentte 4 camide teravih namazı hatimle kılınacak.

Yatsı ezanının okunmasıyla vatandaşlar, kentteki camilere akın etti. İlk teravih namazını eda etmek isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk her yaştan çok sayıda vatandaş camileri doldurdu. Aileleriyle camiye gelen çocuklar da teravih rekatları sırasında getirilen salavatlara eşlik etti.

Salavatlar ve ilahilerin okunduğu ilk teravih namazı vatandaşların coşkusuyla eda edildi.

"Bayburt'ta 4 camide teravih namazı hatimle kılınacak"

Bayburt'ta Eski Sanayi Camii, Hafız Muammer Kordalı Camii, Yusufiye Camii ve Hafız Ümit Bayram Camisinde teravih namazı hatimle kılınacak. İlk teravih namazıyla başlayan hatimli teravih namazlarında her akşam bir cüz okunacağı öğrenildi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Ramazan ayının ilk teravih namazı yoğun ilgiyle kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement