Belediye Başkan Adayından "Karekod"lu Tanıtım - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkan Adayından "Karekod"lu Tanıtım

Belediye Başkan Adayından "Karekod"lu Tanıtım

Edirne belediye başkan adayı Sinan Tekin hazırladığı proje kitapçığının sayfalarına, projelerin görüntülü izlenmesi için karekod yerleştirdi.

20.03.2014 11:32  Güncelleme: 12:35

Edirne Belediye Başkan adayı Sinan Tekin, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı proje kitapçığının her sayfasına, sayfada bulunan projelerin görüntülü izlenmesini sağlamak için karekod yerleştirdi.

Karekod uygulaması sayesinde, her sayfadaki projenin videosu akıllı telefonlardan izlenebiliyor.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Saadet Partisi il teşkilatı olarak, 3 yıldır yaptıkları çalışmalar sonucunda kentin sorunlarına yönelik projelerin yer aldığı bir kitapçık hazırladıklarını söyledi.

Projeleri anlatırken karekod uygulaması kullandıklarını, böylelikle her sayfadaki projenin tanıtım videosunun akıllı telefonlar aracılığıyla izlenebildiğini belirten Tekin, şöyle konuştu:

"Gençlerimiz özellikle akıllı telefonlar aracılığıyla teknolojiyle ve sosyal medyayla çok içli dışlı. Örneğin sayfamızı açıyoruz, sayfanın üzerindeki karekodumuza akıllı telefondaki programı uyguluyoruz. Bizi ilgili tanıtım videosuna yönlendiriyor. Örneğin belediye otobüsü projemizi telefondan internet ve karekod uygulamasıyla izleyebiliyorsunuz."

"ADAYLAR BAYRAKLARLA ÇEVREYİ KİRLETİYOR"

Tekin, iletişim çağında yaşandığını ve teknolojiyi hayatın her alanında kullanmak gerektiğini vurguladı.

Edirne'deki 90 bin sosyal medya kullanıcısının 80 binine ulaşarak projelerini anlattıklarını ifade eden Tekin, "Diğer siyasi partilerimiz eskimiş, modası geçmiş propaganda çalışmalarıyla seçime hazırlanıyorlar. Neymiş efendim bütün her yere bayrak asmışlar. Bayrak asmak zaten çevreye zarar veriyor ve çevreyi kirletiyor. Belediyeye talip olan bir aday nasıl olur da çevreyi kirletir" dedi.

Tekin, bir belediye başkan adayının 5 katlı bir binanın dış yüzünü fotoğrafıyla kapladığını belirterek, vatandaşların poster ve bayrak asma şeklindeki tanıtımları istemediğini öne sürdü.

Teknolojiye ayak uydurmanın seçimlere katkı sağlayacağını söyleyen Tekin, "Vatandaşlarımız, 'Evet, biz sizi sosyal medyada, internetten takip ettik. Projeleriniz çok güzel. Başarılar diliyoruz' diyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkan Adayından 'Karekod'lu Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement