Bergama'da Olimpiyat Konuklarına Gala Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bergama'da Olimpiyat Konuklarına Gala Yemeği

Bergama\'da Olimpiyat Konuklarına Gala Yemeği

Bergama'da 14. Kardeş Şehir Olimpiyatları’nda kardeşlik mücadelesi dolu dizgin devam ederken, Avrupa’dan gelen delegasyon onuruna Gala Yemeği verildi.

20.06.2014 23:08

Bergama'da 14. Kardeş Şehir Olimpiyatları'nda kardeşlik mücadelesi dolu dizgin devam ederken, Avrupa'dan gelen delegasyon onuruna Gala Yemeği verildi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in eşi Meltem Gönenç ile birlikte evsahipliği yaptığı yemekte Bergama protokolü de hazır bulundu. Bergama Kaymakamı Uğur Kolsuz ve eşi, Bergama Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Zeynel Abidin Demirtaş, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Özey, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Dinçer, İlçe Sağlık Müdürü Turgay Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman ve şube müdürleri gecenin konukları arasındaydı.

Başkan Gönenç gecenin başında yaptığı konuşmada, Bergama'nın Avrupa'daki kardeş kentlerini 16 yıl aradan sonra ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "14. Kardeş Şehir Olimpiyatları'nı heyecan verici bir açılış töreni ile başlattık. Bugün spor tesislerinde startını verdiğimiz müsabakaların da Olimpizm ruhuna yaraşır bir şekilde gerçekleştiğini görmekten dolayı çok mutluyuz. Umarım sizler Bergama'dan güzel anılarla, yıllar boyu sürecek dostluklarla ayrılacaksınız" dedi.

Mehmet Gönenç konuşmasının sonunda konuklarına Bergama'yı sembolize eden hediye çantalarını sundu. Bergama Belediye Başkanı'nın ardından kardeş kent Belediye Başkanları ve delegasyon temsilcileri de tek tek söz alarak organizasyon konusundaki övgülerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Delegasyon da protokole ve diğer konuklara hediye takdim etti. Gece, İzmir Devlet Opera ve Balesi Oda Orkestrası'nın dinletisiyle renklendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama'da Olimpiyat Konuklarına Gala Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement