Bik Başkanı Atalay'dan Sahte Tiraj Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Bik Başkanı Atalay'dan Sahte Tiraj Uyarısı

Bik Başkanı Atalay\'dan Sahte Tiraj Uyarısı

Basın İlan Kurumu servis ve şube müdürleri toplantısı Bodrum Royal Otel’de yapıldı.

06.03.2014 11:11

Basın İlan Kurumu servis ve şube müdürleri toplantısı Bodrum Royal Otel'de yapıldı. Toplantıya Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin, Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Kazancı ile Basın İlan Kurumu'nun merkez ve şube müdürleri katıldı.

Basın İlan Kurumu resmi web sayfasında yapılan açıklamada, toplantıda konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, medya sektöründe geçmişten gelen kronik sorunları anlattı. Atalay, bu sıkıntıların yeni bir kanunla çözülebileceğini, çözülmemesi halinde derinleşerek süreceğini söyledi. Sahte tiraj konusuna da değinen Atalay, gerçek anlamda gazetecilik yapanla yapmayanların aynı kefeye konulmayacağını belirterek ülke genelindeki baskı denetlemelerinin sıkı bir şekilde sürdürüleceğini vurguladı.

Toplantıyla katılan Prof. Dr. Metin Kazancı, Bodrum'daki toplantının önemine dikkat çekerek Bodrum'un Türkiye ekonomisindeki yerine değindi. Kazancı şöyle konuştu:

"Türkiye düzeyinde kentlerde şube müdürlerimizin yeni belediyeler yasasıyla ortaya çıkacak durum karşısında yapacakları işlerle ilgili bir aydınlanma ve bilgi edinme toplantısı düzenlendi. Bu toplantılar son derece yararlı biçimde devam etti. Basın İlan Kurumu, kendisine yasayla verilmiş görevleri yerine getirmekte son derece titiz ve yararlı bir anlayış içindedir. Bunu kamuoyu çok iyi görüyor ve değerlendiriyor. Nitekim gelen mesajlar, toplumun her kesiminden bize ulaşan bilgiler çalışmalarımızın son derece memnuniyet verici olduğunu gösteriyor. Hiç kuşkusuz bu konuda sayın Genel Müdürün önderliğindeki çekirdek kadronun önemli rolü var. Kurumun bu tür toplantıları zaman zaman düzenleyeceğini biliyorum ve bu toplantının başarılı geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bodrum Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri. Göze çoğunlukla hoş gelen güzel yapılanmasıyla hem yerli hem de yabancı turistlere güzel tatil imkanı sunan bir bölgemiz. Bu konuda kentin daha da ülke ekonomisine katkı açısından yararlı olacağını ve bu yararın daha da büyüyeceğine inanıyorum. Göstergeler bu yönde" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Başkanı Atalay'dan Sahte Tiraj Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement