Bilecik'ten Marmara Bölge Birincisi Şair Ayşegül Özkan - Son Dakika
Yerel

Bilecik'ten Marmara Bölge Birincisi Şair Ayşegül Özkan

Bilecik\'ten Marmara Bölge Birincisi Şair Ayşegül Özkan

Bilecik'i temsil ederek katıldığı şiir yarışmasında Marmara Bölge birincisi olan Ayşegül Özkan, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın 'Bir Gün Anlarsın' şiirine yaptığı yorumla büyük beğeni topladı. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Ayşegül Özkan'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

23.03.2024 11:26  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'i temsil ederek şiir yarışmasına katılan Ayşegül Özkan Marmara bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları Marmara Bölge Finali 'Bir Şiir Bir Nefes' isimli şiir yarışmasında Bilecik'i temsil eden Ayşegül Özkan 18-25 yaş arası kadınlar kategorisinde Marmara Bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Ümit Yaşar Oğuzcan'ın 'Bir Gün Anlarsın' şiirine ses veren Özkan, duygusal ve derin anlatımıyla bilinen şiire, yorumuyla yeni bir hüviyet kazandırarak yarışma jürilerinin ve dinleyicilerin beğenisini kazandı.

Konu ile alakalı tebrik mesajı yayımlayan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, "Okuduğu şiirle bizleri derinden etkileyen ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Gençlik Merkezi üyemiz Ayşegül Özkan'ı yürekten tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'ten Marmara Bölge Birincisi Şair Ayşegül Özkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement