Binted 'İnsan Kaynakları Zirvesi'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Binted 'İnsan Kaynakları Zirvesi'ne Katıldı

Binted \'İnsan Kaynakları Zirvesi\'ne Katıldı

Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’ne katılarak, ‘İşletmelerdeki Cevher; İnsan Kıymetleri’ konulu bir sunum yaptı.

21.01.2014 14:15

Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi'ne katılarak, 'İşletmelerdeki Cevher; İnsan Kıymetleri' konulu bir sunum yaptı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nin işletmeciliğini yürüten Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin (BİNTED) Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, İKAYDER tarafından düzenlenen ve iki gün süren İnsan Kaynakları Zirvesi'ne konuşmacı olarak katıldı. Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kongre Kültür Merkezi'nde yapılan ve İnsan kaynakları çalışanlarının buluştuğu zirvede, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, 'İşletmelerdeki Cevher; İnsan Kıymetleri' konulu sunum yaptı. Dünyadaki tüm kaynakların akıllıca kullanılması gerektiğini söyleyen Günay, iş hayatında insan potansiyelinin de aynı doğrultuda düşünülmesini istedi. İnsanın 60 ile 90 yıllık ömrünü en iyi şekilde değerlendirmesi, zamanını verimli kullanmasının önemine değinen Günay, insanın kendisini tanımasının da önemli bir aşama olduğunu belirtti. 'Bütünü görebilmek, hayata bakış', 'Olgunluk, kendini bilmek, 'Dayanışma, biz olmak, kümeleşme', 'Bir olmak', Akıl, emek, yürek' konularında değerlendirmelerde bulunan Günay, katılımcılara Gandhi'nin 'Dünyada görmek istediğiniz değişikliği önce siz kendi üzerinizde uygulayıp gerçekleştirmelisiniz' sözünü hatırlattı.

Sunumun ardından İkayder yöneticileri tarafından Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay'a teşekkür plaketi takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binted 'İnsan Kaynakları Zirvesi'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement